Luister naar je lichaam om vol-uit te léven

Schoonheid vanbinnen en vanbuiten

Enkele weken geleden kwam deze Facebookpost langs die erg met me resoneerde. Misschien resoneert het ook met jou als iemand met een huidprobleem? Ik weet dat het een erg alternatieve invalshoek is, maar ik weet dat het ook met heel wat mensen zal resoneren. Het gaat over de link tussen gezin-/familiekarmadragers en chronische huidaandoeningen. Als je nog niet bekend bent met karma, gezin-/familiekarma en karmadragers, dan kan je best eerst mijn vorige blog over karma lezen om bepaalde zaken beter te begrijpen. Indien je hier al wel bekend mee bent, kan je direct de post van Anja Knops lezen.

Gezin-/familiekarmadragers en acne

En wat is dan de link tussen gezin-/familiekarmadragers en acne? Dat lees je in de onderstaande Facebookpost. Onder de post vertel ik waarom ik er zo mee resoneer.

Waarom resoneert dit zo met mij?

  1. Omdat ik sinds mijn 11e tot bijna mijn 28e chronische acne had en niets leek te helpen.*
  2. Ergens in mijn late tienerjaren had ik door dat ik (incl. mijn vele trauma’s, groot en klein) het resultaat was van trauma’s die van generatie op generatie werden doorgegeven.
  3. Toen ik dat doorkreeg, wist ik dat ik dat, als ik de cirkel niet zou doorbreken, ik al die sh*t ook aan mijn eigen kinderen zou doorgeven.
  4. Tegelijkertijd besloot ik om de cirkel te doorbreken door aan de slag te gaan met mijn eigen verdrongen en ongeheelde pijn en emoties. Ik wilde namelijk niet mijn kinderen hetzelfde aandoen als wat mij werd aangedaan. Het stopt bij mij. En of dat nu is door geen kinderen te krijgen of door alles zo veel mogelijk te helen, maakt niet uit.
  5. Pas jaren later ontdekte ik dat dit een ‘ding’ was: een cyclebreaker.
  6. Op m’n Camino sprak ik met een Spanjaard over het zwarte schaap van de familie te zijn. Hij identificeerde zich als zodanig en ik herkende mezelf ook enorm in zijn uitleg.
  7. Nu met deze post over karmadragers herken ik me dubbel, vanwege de chronische huidaandoening én dat heel wat van de uitleg lijkt op zowel de cyclebreaker als op het zwarte schaap. Misschien zijn het wel 3 aparte zaken, maar er overlappen naar mijns inziens wel heel erg veel zaken.

Niet alle hoop is verloren!

Als ik het kan als karmadrager, dan jij ook!

Misschien kan deze invalshoek je radeloos maken – “dus ik ben gedoemd als karmadrager om mijn hele leven deze huidaandoening te hebben?!” – maar laat je hoop niet verdwijnen. Als ik als karmadrager mijn acne onder controle kan houden, dan kan jij dat ook. Of je nu ook karmadrager bent of niet. Indien niet, zou het zelfs nog gemakkelijker moeten gaan.

*Over de jaren heen verbeterde mijn acne wel, door o.a.

Holistisch e-boek Leven zonder acne

Wil je weten hoe ik het heb klaargespeeld om op holistische wijze mijn acne te genezen, lees dan mijn e-boek Leven zonder acne, waarin ik alle mogelijke oorzaken uitleg en hoe je ervan geneest op holistische wijze (dus geen gouden pil!). Op deze pagina lees je er alles over en geef ik al heel wat praktische tips en inzichten die ook in het boek staan.

Updates

Telkens wanneer ik nieuwe informatie en andere invalshoeken tegenkom die meer licht werpen op acne en het te genezen, geef ik het boek een update. Iedereen die het heeft gekocht, krijgt deze updates gratis ende voor niks. Het ding is wel, deze updates zijn niet per se noodzakelijk, aangezien ik mijn acne al 2 jaar onder controle heb, nog voor ik de updates begon toe te voegen. Bij deze ga ik ook deze invalshoek van karmadragers en familiekarma toevoegen aan het hoofdstuk ‘Oorzaken’.

Ik heb heel wat geëxperimenteerd na heel wat opzoekingswerk in wetenschappelijke bronnen en ook bij ervaringen van lotgenoten, om voor mezelf te kunnen uitdokteren wat bij mij acne doet ontstaan. Al mijn bevindingen heb ik in een e-boek gegoten, om zo andere lotgenoten een leidraad te geven om ook hun eigen experimenten te doen en te zien wat voor hen factoren zijn en wat niet. Op den duur kan het niet anders dan dat je acne verdwijnt zoals bij mij.

Om het boek te kopen, klik je op de volgende knop.

Wil je graag eerst meer info over het boek incl. heel wat praktische tips en inzichten? Dan ben je op deze infopagina op het juiste internetadres. Lees je het liever als e-boek? Dat kan ook, druk dan op onderstaande knop.

Veel liefs,

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.