Luister naar je lichaam om vol-uit te léven

Schoonheid vanbinnen en vanbuiten

Door technische problemen is het momenteel niet mogelijk om de e-boeken en andere zaken uit de webshop te kopen

Rond begin november zal dit terug in orde zijn. Sorry voor het ongemak en bedankt voor het begrip!

Enkele jaren terug schreef ik het gratis e-boek Leven met acne om anderen te informeren en ook om alles van me af te schrijven. Dat deed deugd, maar mijn acne ging daardoor niet weg, wat ook raar zou zijn. Nu echter – update eind 2020 – kan ik zeggen dat ik mijn acne al een jaar onder controle heb sinds ik het heb genezen. Genezen dankzij al de kennis en inzichten die ik over de jaren heen heb opgedaan, waaronder ook van wetenschappelijke onderzoeken. Om mijn overwinning te vieren maakte ik een nieuw boek: Leven zonder acne. Op deze pagina vertel ik meer over mijn eerste boek Leven met acne.

Vroeger was het een serie webpagina’s

Jaren geleden heb ik een serie pagina’s geschreven over acne, mijn verhaal en ervaringen met acne, alsook al mijn kennis van toen over acne. Mijn intentie was driedelig:

Waarom nu een e-boek?

De pagina’s die op deze blog stonden zijn de hoofdstukken geworden. In een e-boek is het overzichtelijker en staat het ook allemaal in 1 geheel klaar voor de lezer. Dankzij de inhoudsopgave – welke ook linkt naar de betreffende koppen – kan je ook gemakkelijk naar de gewenste pagina in het boek springen.

Je kan het downloaden via het formulier op deze pagina of op de gelijknamige pagina’s van de reeks.

Update 1 februari 2020

Leven zonder acne

Eind 2019 heb ik voor het eerst sinds ik acne kreeg (zo’n 17 jaar geleden) geen acne gehad, tijdens de eindejaarsfeesten heb ik zelfs, ook voor het eerst sinds ik op mijn 17e met make-up begon op speciale dagen, geen (camouflerende) make-up opgedaan, omdat mijn huid er zo goed uit zag! Dit is niet toevallig, ook niet omdat ik er ‘ben uitgegroeid’. Dit komt doordat ik mijn kennis die ik over de jaren heen heb vergaard – ook dmv van experimenteren – heb toegepast.

Om dat te vieren kreeg ik het idee om de betalende hoofdstukken ‘Oorzaken‘ en ‘Hoe raak je van acne af?‘ als een apart en holistisch e-boek – genaamd Leven zonder acne – aan te bieden, zonder de rest van de gratis hoofdstukken.  Dat maakt het aanbod ook gemakkelijker en overzichtelijker. Dit e-boek zal worden geüpdatet wanneer ik nieuwe experimenten heb gedaan, nieuwe informatie ben tegengekomen etc. Zie de infopagina over het e-boek voor meer info en of koop het direct via mijn webwinkel aan door op de onderstaande knop te klikken.

Update eind 2020: meer inzichten

Eind 2020 heb ik er nog 3 nieuwe zaken aan toegevoegd: de symbolische betekenis van acne dankzij een bijzonder gesprek, de link tussen de darmen en hormonen dankzij een webinar en als laatste ook acne bekeken vanuit het perspectief van de chakra’s.

Update april 2021: nog meer inzichten

Na mijn update eind 2020 kwam er een Facebookpost voorbij over de link met familiekarma, daar schreef ik een blogbericht over. Dat heb ik toegevoegd in het boek plus nog heel wat andere zaken:

Voor meer praktische en voorbereidende info kan je onderstaand gratis e-boek lezen. Daarin geef ik al heel wat praktische inzichten cadeau waarmee je al stappen kunt zetten naar die gave huid.

Je kan via het formulier hieronder de preview van het boek Leven zonder acne gratis downloaden als je eerst wil zien wat voor vlees je in de kuip hebt.

Leven met acne

Dit wil dus zeggen dat het oorspronkelijke betalende e-boek (met ook als naam ‘Leven met acne’) niet meer bestaat, daarin stonden ook alle andere hoofdstukken van het gratis e-boek in.

‘Leven met acne’ is en blijft volledig gratis te downloaden hieronder via het formulier. Dit boek wordt niet meer geüpdatet.

Ik ben gestopt met het beschikbaar stellen van elk hoofdstuk als een apart e-boek met elks aparte previews. Ik hou het bij het volledige e-boek en de preview van het volledige e-boek waar van elk hoofdstuk hetzelfde te lezen staat als in de toenmalige aparte previews. Waarom? Het was te ingewikkeld voor iedereen, ook voor mij.

Blogpagina’s reeks ‘Leven met acne’

De blogpagina’s in de reeks ‘Leven met acne’ blijven natuurlijk ook nog staan. Deze pagina’s worden sinds ik ze in een e-boek begon te gieten niet meer geüpdatet – dwz sinds 2017. Ook heb ik ze ingekort, als een soort van preview. Alleen de eerste paar alinea’s staan nog online. Je kan de pagina’s daarom beschouwen als versie 1.0, het huidige boek (vanwege de update eind 2019) Leven met acne als versie 2.1 en het nieuwe boek Leven zonder acne als versie 3.0.

Hoe groot is het e-boek?

Op deze pagina zal het dus vanaf nu alleen nog maar gaan over het gratis e-boek ‘Leven met acne’.

Het volledige (gratis!) e-boek telt 81 blz. (de preview van het gratis e-boek heeft 38 blz).

Update eind 2019

Begin december schreef ik extra content in het boek vanwege nieuwe ervaringen na het afwerken van de eerste versie. Zo heb ik nu zelf ondervonden wat minder vlees en gluten eten met me deed, welk effect actieve houtskoolzeep op mijn huid heeft en hoe meridianen invloed kunnen hebben op acne. Daarnaast ontdekte ik ook de link tussen wat ik op mezelf heb ontdekt en Traditional Chinese Medecine (TCM).

Download het volledige e-boek Leven met acne

Als je de gratis e-boeken aanvraagt, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de disclaimer op deze site.

Hieronder vind je de lijst van de hoofdstukken en dus onderwerpen in het e-boek. De titels zijn telkens links naar de respectievelijke (outdatet) pagina’s op deze blog:

Leven met acne – Acne

Leven met acne - Acne

Leven met acne – Mythen

Leven met acne - Mythen

Leven met acne – Historie

Leven met acne - Historie

Leven met acne – Gevoelsleven

Leven met acne - Gevoelsleven

Leven met acne – Wat heeft het van me afgepakt?

Leven met acne - Afgepakt

Leven met acne – Wat heeft het me gegeven?

Leven met acne - Gegeven

Leven met acne – Gevolgen

Leven met acne - Gevolgen

Leven met acne – Waarom heb ik acne? Alternatief perspectief

Leven met acne - Waarom? Alternatief perspectief

Veel liefs,