Luister naar je lichaam om vol-uit te léven

Schoonheid vanbinnen en vanbuiten

Begin 2018 wilde ik alles van me afschrijven wat met mijn acne te maken had, wat in 2019 het gratis e-boek Leven met acne werd. Hiermee informeer ik anderen over hoe het is om te leven met acne, dat het niet zomaar een ‘oppervlakkig’ probleem is. Dat deed deugd, maar mijn acne ging daardoor niet weg, wat ook raar zou zijn.

Nu echter – update eind begin 2024 – kan ik zeggen dat ik mijn acne al 4 jaar onder controle heb sinds ik het heb genezen eind 2019. Genezen dankzij al de kennis en inzichten die ik over de jaren heen heb opgedaan, waaronder ook van wetenschappelijke onderzoeken. Om mijn overwinning te vieren maakte ik een nieuw boek met daarin de methode die ik creëerde na jaren onderzoek en trial & error: Leven zonder acne. Op deze pagina vertel ik meer over mijn eerste boek Leven met acne.

Je kan het downloaden als gratis e-boek, of je kan het ook als video bekijken en beluisteren. In de serie wijdt ik 1 video per hoofdstuk, ik lees het boek voor, met regelmatig commentaar tussendoor vanuit mijn huidig perspectief, nieuwe inzichten enz.

OF

Vroeger was het een serie webpagina’s

Jaren geleden heb ik een serie pagina’s geschreven over acne, mijn verhaal en ervaringen met acne, alsook al mijn kennis van toen over acne. Mijn intentie was driedelig:

Waarom nu een e-boek?

De pagina’s die op deze blog stonden zijn de hoofdstukken geworden. In een e-boek is het overzichtelijker en staat het ook allemaal in 1 geheel klaar voor de lezer. Dankzij de inhoudsopgave – welke ook linkt naar de betreffende koppen – kan je ook gemakkelijk naar de gewenste pagina in het boek springen.

‘Leven met acne’ is en blijft volledig gratis te downloaden hieronder via het formulier. Dit boek wordt niet meer geüpdatet.

Je kan het downloaden via onderstaande knop.

OF

Update 1 februari 2020

Leven zonder acne

Eind 2019 heb ik voor het eerst sinds ik acne kreeg (zo’n 17 jaar geleden) geen acne gehad, tijdens de eindejaarsfeesten heb ik zelfs, ook voor het eerst sinds ik op mijn 17e met make-up begon op speciale dagen, geen (camouflerende) make-up opgedaan, omdat mijn huid er zo goed uit zag! Dit is niet toevallig, ook niet omdat ik er ‘ben uitgegroeid’. Dit komt doordat ik mijn kennis die ik over de jaren heen heb vergaard – ook dmv van experimenteren – heb toegepast.

Om dat te vieren kreeg ik het idee om de betalende hoofdstukken ‘Oorzaken‘ en ‘Hoe raak je van acne af?‘ als een apart en holistisch e-boek – genaamd Leven zonder acne – aan te bieden, zonder de rest van de gratis hoofdstukken. Dit e-boek werd hierna nog meermaals geüpdatet wanneer ik nieuwe experimenten had gedaan, nieuwe informatie was tegengekomen etc. Nu, begin 2024 is het compleet mijns inziens en maak ik het klaar voor officiële fysieke publicatie. Zie de infopagina over het e-boek voor meer info of koop het direct via mijn webwinkel aan door op de onderstaande knop te klikken.

Voor meer praktische en voorbereidende info krijg je na het downloaden van het gratis e-boek Leven met acne (of na de gelijknamige videoreeks) het vervolg ‘Van Leven met acne naar Leven zonder acne’. Daarin geef ik al heel wat praktische inzichten cadeau waarmee je al stappen kunt zetten naar die gave huid.

Blogpagina’s reeks ‘Leven met acne’

De blogpagina’s in de reeks ‘Leven met acne’ blijven natuurlijk ook nog staan. Deze pagina’s worden sinds ik ze in een e-boek begon te gieten niet meer geüpdatet – dwz sinds 2017. Ook heb ik ze ingekort, als een soort van preview. Alleen de eerste paar alinea’s staan nog online. Je kan de pagina’s daarom beschouwen als versie 1.0, het huidige boek (vanwege de update eind 2019) Leven met acne als versie 2.1 en het nieuwe boek Leven zonder acne als versie 3.0.

Hoe groot is het e-boek?

Het volledige (gratis!) e-boek telt 56 blz.

Download het volledige e-boek Leven met acne

Als je het gratis e-boek aanvraagt, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de disclaimer op deze site.

OF

Hieronder vind je de lijst van de hoofdstukken en dus onderwerpen in het e-boek. De titels zijn telkens links naar de respectievelijke (outdatet) pagina’s op deze blog:

Leven met acne – Historie

Leven met acne - Historie

Leven met acne – Gevoelsleven

Leven met acne - Gevoelsleven

Leven met acne – Wat heeft het van me afgepakt?

Leven met acne - Afgepakt

Leven met acne – Wat heeft het me gegeven?

Leven met acne - Gegeven

Leven met acne – Gevolgen

Leven met acne - Gevolgen

Leven met acne – Waarom heb ik acne? Alternatief perspectief

Leven met acne - Waarom? Alternatief perspectief

Veel liefs,
Jessie