Luister naar je lichaam om vol-uit te léven

Schoonheid vanbinnen en vanbuiten

Van symptoombestrijding naar oorzaak aanpakken

Heb je het gehad met de symptomen te bestrijden van je acne? Wil je de echte oorzaken aanpakken? Dan is mijn nieuw e-boek ‘Leven zonder acne‘ wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Dit boek is een holistische kijk op deze specifieke huidaandoening, incl bewezen en wetenschappelijk onderbouwde methode om van binnen uit acne op te lossen.

Alles wat ik tot nu toe van kennis over acne en acne genezen heb opgedaan, staat in dit boek. Het is geschreven vanuit eigen ervaring, gestaafd met wetenschappelijk onderzoek (of soms ernaast gelegd, aangezien ieder lichaam anders is en wetenschap niet 100% de realiteit kan weergeven) en vermeldt ook ervaringen van anderen die acne hebben/hadden.

Van pagina’s tot e-boeken

In 2017 schreef ik een reeks over mijn ervaring met en al mijn (toenmalige) kennis over acne. Het was een manier om mijn verhaal kwijt te kunnen en zo te kunnen loslaten, om zelf van ‘acnelijder’ naar ‘acneleider’ te groeien. Uiteraard wilde ik hiermee ook ‘acnelijders’ een hart onder de riem te steken en om alles wat ik wist over acne en hoe het aan te pakken met de wereld te delen zodat zij ook ‘acneleiders’ zouden worden. Men kon het heft zo in eigen handen nemen en zich inzetten om de acne op te lossen van binnen uit.

En toch, ondanks die waardevolle informatie, werd er niets mee gedaan… Dus maakte ik van de reeks een e-boek. Na een jaar lang eraan te hebben gewerkt, was het e-boek ‘Leven met acne‘ begin 2019 eindelijk af! Ik was best trots op mezelf!

Updates

Eind 2019 kreeg het boek een update dankzij enkele nieuwe ervaringen: ik merkte iets op met mijn meridianen en ik testte de pistes uit van actieve houtskoolzeep, minder gluten, vlees, vis en kip eten. Begin 2020 gooide ik de boel om omdat ik de eindejaarsperiode eindelijk een zo goed als 100% acnevrije huid had. De 2 betalende hoofdstukken zijn nu volledig apart van de gratis hoofdstukken: ik heb ze in een nieuw e-boek gegoten genaamd ‘Leven zonder acne‘.

Eind 2020 heb ik er nog 3 nieuwe zaken aan toegevoegd: de symbolische betekenis van acne dankzij een bijzonder gesprek, de link tussen de darmen en hormonen dankzij een webinar en als laatste ook acne bekeken vanuit het perspectief van de chakra’s.

April 2021: na mijn update eind 2020 kwam er een Facebookpost voorbij over de link met familiekarma, daar schreef ik een blogbericht over. Dat heb ik toegevoegd in het boek plus nog heel wat andere zaken: Ayurveda, Facemapping (iets uitgebreider), de 5 elementen/ritmes, Energy Medicine waaronder aura en triple warmer (chakra’s en meridianen heb ik ook onder dit stuk gezet), de polyvaguszenuw, het Interstitium en iets meer info bij het lymfesysteem. Ook voegde ik 3 links naar gratis zelftesten toe voor je stressniveaus inzichtelijk te hebben, je Ayurveda Dosha te weten te komen en welk element je bent.

Wat krijg je ervoor?

 • Alles wat gekend is over acne, wat geen acne is, acne bij pubers en volwassenen, hormonale acne enz.
 • ALLE mogelijke oorzaken van acne en wat geen oorzaken zijn.
 • Hoe je dan van je acne verlost geraakt met de holistische Lichaamswijsheidmethode.
 • De mythen en feiten over acne en alle kleine beetjes die extra kunnen helpen tijdens het helingsproces.

Dit is een totaal van 137 blz, waarvan 84 blz puur over ‘Oorzaken’ en ‘Hoe raak je van acne af?’. Een goudmijn dus!

Waarom betalend?

 1. Met de opbrengsten kan ik het boek laten vertalen naar het Engels en zo nog meer mensen bereiken en helpen.
 2. Met de opbrengsten kan ik ook deze blog online houden en blijven onderhouden.
 3. Je kan het zien als een ‘dank je wel’, een boek schrijft zich namelijk niet vanzelf.
 4. Je kan het zien als een investering in jezelf. Als je ergens in investeert, wil je je geld er ook wel weer uithalen. Dit kun je doen door het boek te lezen en ermee aan de slag te gaan (de kennis en inzichten toepassen)
 5. Dit boek is het resultaat van jaren aan ervaringen en wetenschappelijk onderzoek om mijn bevindingen te onderbouwen. De informatie die erin staat, is enórm veel en kan voor een ommekeer in iemands leven zorgen.
 6. Zelf heb ik er 17 jaar over gedaan om mijn acne onder controle te krijgen, duizenden euro’s verspild aan symptoom-bestrijdingsmiddelen etc. Jij kan het in véél kortere tijd omdat je alles op een bordje (in een boekje) geserveerd krijgt. Wat een luxe! Ik wou dat ik dit alles voor maar €15 ergens had kunnen vinden.
 7. Met dit e-boek hoop ik ook meer contact te hebben met lotgenoten die er ook echt voor willen gaan. Ik wil ze zelfs begeleiden als ze het niet allemaal alleen kunnen, als ze niet weten wat eerst (ondanks het stappenplan in het laatste hoofdstuk), of als ze niet het gewenste resultaat verkrijgen.
 8. Mensen geven eerder feedback over zaken waarin ze geïnvesteerd hebben. Ik wil heel graag weten hoe het hen vergaat na het lezen en toepassen van de stappen, of ook over het e-boek zelf (qua inhoud, vormgeving, structuur, …).
 9. Dit boek is enorm waardevol, dus hang ik er ook een echte waarde aan ipv het gratis ( = niet waardevol) weg te geven. Alle kennis die erin zit is zelfs veel waardevoller dan de €15 incl. btw die ik ervoor vraag. Maar ik wil iedereen deze kennis gunnen, ik wil zoveel mogelijk mensen hiermee helpen, daarom hou ik de prijs zo laagdrempelig.

E-boek kopen

Je kan het e-boek kopen voor slechts €25 in mijn webwinkel via de knop hieronder.

Weet je nu al dat het boek gaat verstoffen in de digitale boekenkast en dat je dus geen resultaten gaat hebben op enkele weken tijd?

Dan heb je een stok achter de deur nodig: iemand die je elke week 1 stap daadwerkelijk laat zetten. Omdat ik zoveel mogelijk mensen tegelijkertijd wil helpen hiermee aan een lage prijs ipv een duur 1-op-1 traject, heb ik een hele ervaring voor je klaargezet waarin je al kan proeven van wat ik je te bieden heb:

Veel liefs en succes!
Jessie