Luister naar je lichaam om vol-uit te léven

Schoonheid vanbinnen en vanbuiten

Halleluja!

Op de eindejaarsfeesten van 2019 heb voor het eerst sinds 11 jaar zonder (camouflerende) make-up rondgelopen! Mijn huid was namelijk zo goed dat het niet meer nodig was. Voor het eerst sinds 17 jaar was ik zo goed als acnevrij dus! Hierdoor kreeg ik het idee om de 2 betalende hoofdstukken ‘Oorzaken‘ en ‘Hoe raak je van acne af?’ in een apart e-boek te gieten, genaamd Leven zonder acne. Het is namelijk geen toeval, maar het resultaat van het toepassen van alle kennis en ervaringen met mijn eigen lichaam die ik over die 17 jaar heb vergaard. Dus, als ik het kan, kan jij dat ook!

Let op: Leven zonder acne is niet hetzelfde als Leven met acne! ‘Leven met acne’ is het gratis e-boek van begin 2019 waarin ik alle gratis hoofdstukken samenvoegde. ‘Leven zonder acne’ is mijn nieuw boek, van begin 2020 en gemaakt van de betalende hoofdstukken ‘Oorzaken’ en ‘Hoe raak je van acne af?’.

Nota over deze pagina

Dit is een oude pagina met verouderde info en structuur, zonder updates en waar ik het grootste deel van de info heb verwijderd omdat alles nu in mijn e-boek Leven zonder acne staat. Bezie deze pagina dus als een ruwe versie van de preview van het boek.

E-boek = versie 3.0 van deze pagina

Dit nieuwe e-boek is dus een update (versie 3.0 begin 2020) van een update (versie 2.1 eind 2019) van een update (versie 2.0 = afgewerkt e-boek begin 2019) van deze en andere pagina’s. Ik update het boek zodra ik iets nieuws heb ervaren, ontdekt of nieuwe wetenschappelijke bronnen heb gelezen, deze krijg je gratis toegestuurd als je het boek hebt aangeschaft.

Vanaf nu zullen er niet veel updates meer komen vermoed ik, aangezien

  1. dit het formaat is waarin ik het wil blijven aanbieden
  2. ik de indruk heb dat het al exhaustief is
  3. ik niet meer actief op zoek ga naar meer wetenschappelijke onderzoeken of experimenten om zelf uit te proberen

Waarom ga ik niet meer actief opzoekwerk doen en experimenteren? Omdat ik mijn eigen code heb gekraakt – anders zou ik niet tijdens de eindejaarsfeesten zo’n gave huid hebben gehad – en met alle info die erin staat iedereen alle tools en inzichten heeft om ook zijn/haar/x eigen code te kraken.

Scrol naar beneden tot voorbij de teaser voor meer info over wat er in het e-boek staat en hoe het te kopen. Wil je een kleine (en ook verouderde) teaser van de inhoud, lees dan hieronder verder. Wil je een up to date teaser, bekijk dan de preview van Leven zonder acne.


Hoe raak ik van acne af?

[versie 1.0]

Als je op deze pagina zit, heb je zeer waarschijnlijk acne en wil je er vanaf. Over de jaren heen heb ik veel informatie vergaard, veel dingen zelf uitgeprobeerd, soms met succes, soms zonder succes. Hier wil ik deze kennis met je delen zodat je er hopelijk mee gebaat bent. Wat voor mij werkte, werkt misschien niet voor jou en vice versa. Ik kan alleen maar zeggen, probeer het, geef het een kans en tijd. Pas wanneer je iets hebt geprobeerd en tijd genoeg hebt gegeven weet je of dat het effect heeft of niet. Ik hanteer de richtlijn van een product of een methode een tijdsspanne van zeker 3 maanden te geven. Op die termijn kan je huid zich helemaal vernieuwen, zich aanpassen en gewoon worden aan de nieuwe situatie.

Leer / lees eerst over de oorzaken

Bij vele van deze zaken ga ik niet uitgebreid uitleggen waarom dit zo is. Dit komt omdat de redenen waarom reeds staan uitgelegd op de pagina ‘Oorzaken van acne‘. Als ik bijvoorbeeld zeg dat je pinda’s beter vermijdt, maar zonder verdere uitleg, wil dit zeggen dat ik dit reeds heb besproken op voorgenoemde pagina.

Leer je lichaam en huid kennen

Je eerste stap naar genezing zou in feite ‘leren‘ en ‘begrijpen‘ moeten zijn. Leer over de huid, leer over het lichaam, leer over de wisselwerking tussen huid en lichaam. Maar probeer ook je eigen huid te begrijpen, je eigen lichaam, en de wisselwerking tussen je eigen huid en lichaam. Wat in de boeken staat, is namelijk niet altijd van toepassing op iedereen. Probeer de mechanismes van je lichaam te doorgronden, de werkingen van bepaalde hormonen, … Probeer ook goed te weten te komen wat je lichaam en huid nodig hebben, niet nodig hebben, gevoelig aan zijn, intolerant of zelfs allergisch aan zijn. Laat je hierop testen, zowel wat voedsel als producten of dieren, planten, … betreft. Dan ben je al een heel eind.

Holistische pistes

Hier zijn enkele pistes die je mogelijks kunnen helpen om je lichaam beter te leren kennen en je gezondheid (en daarmee ook je huid) te verbeteren: bioresonantietherapie, osteopaten, kruidengeneeskunde, homeopathie, aura-energetische heling, de MIR-Methode, voedingsdeskundigen, darmspecialisten, coaches, yogadocenten, meditatie- en mindfulnessbegeleiders, spirituele inspirators, acupunctuur, …

Gezondheid begint in de darmen

Weet dat uiterlijke gezondheid voortkomt van innerlijke gezondheid. Ze zeggen niet voor niets dat je gezondheid en immuunsysteem in je darmen beginnen. Zorg ervoor dat je de juiste balans van goede en slechte bacteriën in je darmen hebt. Zorg er ook voor dat je darmen niet vol met brol zitten zoals afvalstoffen, toxines en weet ik veel wat nog allemaal. Deze belemmeren de opnamecapaciteit voor de voedingstoffen. Als je opeens gezond begint te eten en er lijkt geen verbetering te zijn, zijn je darmen misschien wel compleet verstopt waardoor die goede voedingsstoffen niet opgenomen kunnen worden. Reinig dan eens je darmen én lymfesysteem.

Acne op zelfde plaatsen? Facemapping!

Heb je acne die altijd op dezelfde plaats(en) lijkt terug te komen? Verdiep je dan eens in facemapping (uit de Chinese geneeskunde). Je acne wilt je dingen duidelijk maken, als je weet waarom je daar acne krijgt, kan je er doelgerichter iets aan doen. Acne op bepaalde plekken op je gezicht geven bijvoorbeeld problemen aan in bepaalde organen of tekorten van vitaminen.

Lees verder in Leven zonder acne

Wil je meer weten en verder lezen? Wil je er ook werk van maken om je acne op holistische manier aan te pakken met een bewezen en wetenschappelijk onderbouwde methode? Koop dan het e-boek via de knop hieronder voor slechts €25 incl. btw.

Heb je graag eerst meer info over de inhoud van het boek? Dat vind je op de onderstaande pagina:

Veel liefs en succes!
Jessie

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.