Luister naar je lichaam om vol-uit te léven

Schoonheid vanbinnen en vanbuiten

Bedankt voor je interesse in het gratis e-boek Leven met acne!

Dank je wel dat je mijn gratis e-boek Leven met acne hebt aangevraagd. Klik hieronder op de knop om de pdf te downloaden.

Mag ik je ook vragen voor feedback? Het mag eender wat zijn: op inhoudelijk vlak, lay-out, spel- en typfouten (die zouden er normaal niet meer mogen inzitten), …

Je kan je feedback als reactie sturen op de pagina over het e-boek, via het contactformulier of via info[at]jessiespitfire[dot]eu.

Alvast heel erg bedankt!

Wil je je acne van binnenuit genezen? M.a.w. de oorzaken aanpakken ipv aan symptoombestrijding te doen?

Dan is mijn e-boek Leven zonder acne wat je zoekt. Je krijgt zo alle inzichten die nodig zijn om je lichaam te helen zodat je huid er ook weer gezond uitziet.

 

In het e-boek bundelde ik alle kennis die ik over 17 jaar heen heb opgedaan dankzij wetenschap, ervaring en getuigenissen van lotgenoten.

 

Wil je meer weten over het boek? Alles over hoe het tot stand is gekomen, de updates die er tot nu toe zijn gebeurd, de hoofdstukken erin staan etc kan je op hier vinden.

 

Alle belangrijke praktische info en of dit boek wel voor jou is kom je dan weer hier te weten. Tegelijkertijd krijg al heel wat praktische inzichten en tips (uit het boek) die je alvast op weg helpen

 

Als je al weet dat je het boek wilt, dan vind je hieronder de link ernaartoe: