Luister naar je lichaam om vol-uit te léven

Schoonheid vanbinnen en vanbuiten

Doorbraak in acnebehandeling: probiotica

Er is een nieuw middel gevonden tegen acne: probiotica om op de huid te smeren. Wat het doet en waarom het helpt lees je hier, evenals mijn bedenking als ervaringsdeskundige erbij.

Nieuwe update e-boek Leven zonder acne

Het is weer zover en opnieuw vroeger dan verwacht: er is een nieuwe update van mijn e-boek Leven zonder acne. En deze keer voel ik dat het boek hierna niet veel uitgebreider gaat worden dan nu het geval is. Er is nog 1 stukje tekst waar ik nog naar zoek en dan ga ik het […]

Nieuwe, grote update ‘Leven zonder acne’!

De voorbije maanden kwam er nogmaals nieuwe informatie op mijn pad die interessant is voor mijn e-boek Leven zonder acne. Het werd een enorme update over voornamelijk vitaminen en mineralen. Daar had ik al over de belangrijkste geschreven, maar nu over veel meer en de linken met de huid, acne en welke van deze voedingsstoffen elkaar versterken of net tegenwerken.

De intelligentie van het lichaam: jouw emoties komen er hoé dan ook uit, als energie, vibratie, klank, beweging, tranen, … of via (ziekte)symptomen door het bv letterlijk uit te zweten

Ons lichaam is wijs en kan zichzelf in balans houden (tenzij het te ver uit balans is gebracht). Onze onverwerkte emoties hebben een impact op ons lichaam. Zodra het kan, probeert dat al die vastzittende energie weer te doen stromen, op wélke manier dan ook. Ook al betekent dat dat je ziek wordt. Hierbij mijn eigen ervaring en inzichten.

Zalig Kerstfeest en Gelukkig Nieuwjaar!

Het einde van een jaar is de ideale gelegenheid om terug te blikken, te leren uit de voorbije 12 maanden en bij te sturen voor een beter nieuw jaar. Dit waren mijn voorbije 2 jaar, met alle ups en downs, mijn levenslessen en highlights.

Update & kortingsactie Leven zonder acne: als ik het kan, kan jij het ook!

Vorige week gaf ik mijn holistisch e-boek Leven zonder acne een grote update. Vandaag begint tegelijkertijd ook mijn verjaardagsactie: 30% korting op het e-boek tem 8 december 2021 middernacht. Take it or leave it. Het is nu of nooit meer voor zo’n spotprijs. Twijfel je aan mijn claims? Bekijk dan de evolutie van mijn gezicht in deze blogpost en trek je conclusies. Je kan hetzelfde bereiken, maar alleen als je wilt en er moeite voor wilt doen.