Luister naar je lichaam om vol-uit te léven

Schoonheid vanbinnen en vanbuiten

Hé lieve lezers,

Volgende week zondag ben ik jarig en dit jaar wilde ik eens iets speciaals doen voor jullie, maar wat? Gisteren ploefte dan opeens een idee in mijn hoofd:

Ik geef tijdelijk mijn volledig e-boekLeven met acne‘, dus inclusief de normaal betalende hoofdstukken ‘Oorzaken‘ en ‘Hoe raak je van acne af?’ gratis weg! Daarbovenop krijg je zelfs de geüpdatete versie: ik heb er enkele stukjes aan toegevoegd door ervaringen nadat ik het boek al had afgewerkt, voornamelijk ‘Traditional Chinese Medecine‘, ‘Meridianen‘ en ‘Gluten‘ bij ‘Oorzaken‘ + ‘Houtskoolzeep‘ bij ‘Hoe raak je van acne af?‘.

Normaal kosten de 2 hoofdstukken (oftewel ook het volledige e-boek) €8, dus je krijgt gewoon €8 van mij cadeau! Hoe je het aanvraagt en krijgt van mij lees je hieronder.

E-boek Leven met acne

Gratis ende voor niets?

Ja: je hoeft echt niets te betalen, gewoon een berichtje te sturen zodat ik het je persoonlijk kan doorsturen. Ja, je leest het goed, ik ga aan iedereen die het aanvraagt een persoonlijk bericht terugsturen met als bijlage het e-boek! (Afhankelijk van hoeveel aanvragen ik krijg, kan het al dan niet even duren alvorens je het aankrijgt).

En toch een beetje nee (maar het is win-win voor ons beiden): Dat persoonlijk versturen kost wat tijd en moeite, dus mag ik je om een kleine wedergunst vragen? Graag krijg ik een persoonlijk bericht van jou terug met (constructieve) feedback / recensie. Ik zou het namelijk heel fijn vinden om te weten wat je ervan vond (en dan vooral – maar niet beperkt tot – over de 2 belangrijkste delen: ‘Oorzaken‘ en ‘Hoe raak je van acne af?‘). Met jouw feedback kan ik het boek verbeteren, jouw een betere versie doorsturen en ook toekomstige lezers een betere (lees)ervaring geven. Tips ter feedback-inspiratie staan hieronder.

Feedback?

Álle feedback is welkom:

Wat vond je van het boek? Vond je het waardevol? (Denk aan: je leeservaring en/of je ervaring na het toepassen van de kennis die je hebt vergaard, kwaliteit / kwantiteit, …)
Of heb je misschien tips ter verbetering van het boek? Spelling, grammatica, structuur, inhoud, …
Misschien heb je zelf nog andere kennis en ervaringen met je eigen acne aan te pakken?

Graag deftige feedback waar over is nagedacht en waaruit blijkt dat je ook écht het boek hebt gelezen. Dus wel meer dan 1 zin of ‘het was interessant/saai’. Laat me weten waarom je het interessant of juist saai vond, met concrete voorbeelden, alleen zo kan ik verbeteringen doorvoeren.

Laat tegelijk ook even weten of ik je feedback / recensie mag gebruiken – eventueel anoniem – om het hier op mijn blog en op andere plaatsen te delen ter promotie.

Hoe aanvragen?

Stuur me een mailtje via mijn algemeen contactformulier, daar heb ik een extra optie toegevoegd als ‘onderwerp’: ‘Verjaardagscadeau volledig e-boek ‘Leven met acne’ gratis‘. Selecteer dit, schrijf eventueel (niet verplicht, wel heel fijn!) als bericht waarom je graag mijn volledig e-boek wil lezen en klik op verzenden. Poepsimpel dus!

Geen spam, geen nieuwsbrief, gewoon direct contact!

Wees gerust, ik heb geen nieuwsbrief en schrijf geen spam (ik heb echt beters te doen dan dat!) dus je gaat geen andere mails krijgen van mij dan puur de mail met het boek en persoonlijke boodschap.

Tijdelijk

Uiteraard ga ik dit niet voor altijd gratis aanbieden, anders is het geen ‘specialleke’ meer. De aanbieding is een week geldig, dit wil zeggen, vanaf het moment van het online zetten van dit bericht tot volgende week zondag 8 december, op mijn verjaardag dus. Alle aanvragen voor het e-boek gratis te krijgen die na 8 december om middernacht binnenkomen (dus vanaf 9 december 00:01am) vallen dus uit de boot. Een week lijkt me wel tijd genoeg om er gebruik van te kunnen maken.

Heb je me een mailtje gestuurd binnen deze termijn maar op 9 december of later nog niets ontvangen? Het kan zijn dat ik dan achter loop op de vele aanvragen, ik heb namelijk ook werk en een leven buiten deze blog en mijn mail 😉 Gewoon eventjes geduld en het komt sowieso in orde!

Photo by Mike from Pexels

Delen mag!

Vind je dit een fijne aanbieding en denk je dat dit interessant kan zijn voor iemand die je kent? Deel dit bericht* gerust verder! Hoe meer mensen ik hiermee kan helpen, hoe beter! Let wel: de aanbieding blijft nog steeds alleen geldig tot 8 december middernacht, ook al stuur je het bv 5 minuten voor de deadline door.

Belangrijke nota’s

Copyright

*Gelieve niet het e-boek zelf door te sturen, zowel tijdens als na deze verjaardagsactie. Deel gewoon dit blogbericht of de link naar mijn algemene contactpagina. Waarom? Omdat ik graag persoonlijk contact heb met wie het boek wil lezen (ivm o.a. de feedback) en ook omdat ik het boek lichtjes aanpas speciaal voor jou (je eigen unieke kopie dus).

Het e-boek zelf doorsturen is verboden wegens copyright en zal juridische gevolgen hebben en dat is voor geen enkele partij interessant noch leuk. Het is nu toch tijdelijk gratis, dus ik zie ook niet in waarom je het zou ‘stelen’ 😉

Algemene voorwaarden en privacy policy

Door het e-boek aan te vragen, verklaar je dat je de algemene voorwaarden en privacy policy van op deze blog hebt gelezen en ermee akkoord gaat.

Alvast super bedankt voor je interesse in en het aanvragen van het boek! Ik ben benieuwd naar je feedback!

Veel liefs,

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.