Luister naar je lichaam om vol-uit te léven

Schoonheid vanbinnen en vanbuiten

Lieve volgers en toevallige lezers, bereid je voor op enkele veranderingen!

De voorbije dagen ben ik druk bezig geweest met het verder verbeteren van deze blog. Dat zul je waarschijnlijk wel gemerkt hebben door de banner bovenaan of de pop-up op de pagina’s in de Acne reeks.

Gratis e-boek weg uit winkel, nog steeds te downloaden

Zo heb ik o.a. het gratis e-boek verwijderd uit de webwinkel, maar geen nood! Je kan het nog altijd downloaden via de formulieren op de Acne-pagina’s. Voor wie wil plaats ik het ook onderaan dit bericht.

Waarom heb ik dat gedaan? Omdat

  1. ondanks dat er €0,00 stond ( = gratis dus, deuh!), je nog steeds door het ‘aankoopproces’ moest gaan met alle gegevens die je moest invullen voor de ‘factuur’. Het interesseert me niet wat je echte naam en achternaam zijn, waar je woont etc. Helaas kan ik de standaard invulvelden met de middelen die ik heb niet aanpassen voor 1 enkel product.
  2. mensen zouden kunnen denken dat ze toch moeten betalen door die ‘factuurpagina’ met als betaalknop ‘Aankopen’. Dat wilde ik vermijden.

Alle andere gratis e-boeken weg

Buiten dat heb ik ook de andere gratis e-boeken verwijderd, permanent. Oh nee! Oh jawel. Zoals je weet (of niet en nu wel) waren dit de aparte hoofdstukken van mijn gratis e-boek. Ik ben voor ‘less is more’ gegaan, zowel voor jullie als voor mezelf. Hoe minder keuze, hoe minder keuzestress. Punt. Vraag gewoon het hele e-boek aan en lees alleen het hoofdstuk dat je wilde lezen of ineens het hele boek. Of niets. Maakt mij niet uit. Doe wat je wilt 😉

Gepimpte pagina’s

Nog een andere verandering is dat ik de Acne-pagina’s heb gepimped. En daar ben ik best trots op! De links naar de aparte gratis e-boeken zijn dus weg (wat de pagina’s ook korter maakt). De links naar het gratis e-boek zijn een build-in formulier geworden ipv een link naar een MailChimpcampagnepagina. Bye bye MailChimp, ik werd gek van je! In enkele klikken kan je het direct downloaden ipv dat je een mail krijgt met de downloadlink. Geweldig toch?

Daarbovenop heb ik ook de (MailChimp)links naar de preview van mijn e-boek Leven zonder acne veranderd in een build-in formulier. Hoe simpeler, hoe beter voor iedereen. Feestje! Voor wie wil plaats ik ook dit formulier onderaan dit bericht.

Links naar webshop = nu knop!

E-boek Leven zonder acne

En als kers op de taart maakte ik van de links naar mijn e-boek in de webshop een knop! Hoeraa, hoezee! Deze website begint er steeds professioneler uit te zien, voor zover ik dat zelf kan. En ja ook hiervan komt een knop onderaan te staan. Lekker handig toch?

Verjaardagsactie!

Photo by Artem Beliaikin from Pexels

Even terzijde en mocht je de banner en pop-ups gemist hebben: ik heb een verjaardagsactie die loopt van 8 november t.e.m. 8 december middernacht (mijn verjaardag dus) waarbij ik mijn e-boek Leven zonder acne voor maar de helft van de prijs weggeef!

Don’t tell me after the 8th of december you didn’t know! Geen uitzonderingen en geen excuses. Op 9 december 0u01 wordt de korting automatisch weer geannuleerd. Een gewaarschuwd iemand is er twee waard. Een maand + een teaser al 1 week op voorhand is naar mijn mening echt wel voldoende, tijd genoeg ook om mensen die je kent die er baat bij kunnen hebben ervan op de hoogte te brengen. Vorig jaar moesten de mensen het doen met maar 2 weken als ik me goed herinner.

Foreverlinks op hun beurt

De links naar mijn Foreverwebshop in de Forever-paginareeks zal ik later nog wel veranderen in knoppen. Dat zijn er een pak meer en het effect zal, vermoed ik, klein zijn in verhouding met de tijd en moeite die ik erin ga steken.

Nu geen reclame, nooit reclame!

Photo by Kei Scampa from Pexels

Want ja beste mensen, ik onderhoudt deze blog nog steeds in mijn vrije tijd zonder inkomen eruit te krijgen (tenzij iemand via mijn Foreverwebshoplinks iets koopt of mijn e-boek aanschaft). Ik wil geen reclamebanners op deze blog, omdat

  1. het de leeservaring stoort
  2. geld krijgen van bedrijven die niet in lijn liggen met mijn normen en waarden tegen mijn principes ingaat (ook op mijn YouTubekanaal wil ik later nooit advertenties om dezelfde redenen)
  3. ik liever directe steun krijg van volgers, fans, lezers, … die deze blog appreciëren, waardevol vinden, reclamevrij willen houden, …

Vroeger was hier wel reclame te zien, maar dat was omdat ik nog een gratis WordPressblog had, waarbij je geen keus hebt. Voor wat hoort wat. Het spreekt dan ook voor zich dat de inkomsten van die reclame naar WordPress gingen en niet naar mij, anders zou een gratis blog gewoon niet mogelijk zijn.

Patreon

Image by raphaelsilva from Pixabay

Al zeker een jaar denk ik erover om een Patreon aan te maken. Zo kunnen mensen mee helpen deze blog reclamevrij te houden. Daarnaast heb ik al minstens even lang een idee dat ik via Patreon wil lanceren en waar alleen Patrons van kunnen genieten. Alles staat al klaar, maar ik moet nog uitpluizen hoe het praktisch in elkaar moet zitten zodat mensen die later inspringen geen extra voordeel hebben over mensen die er van bij het begin bij waren.

Zo dat was het voor deze korte update. Hieronder krijg je de mogelijkheid om mijn gratis e-boeken Leven met acne en de preview van Leven zonder acne te downloaden. Daaronder staat de knop om het hele e-boek Leven zonder acne te kopen.

Gratis e-boek Leven met acne

Gratis preview e-boek Leven zonder acne

Koop hier volledig e-boek Leven zonder acne

Veel liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.