Luister naar je lichaam om vol-uit te léven

Schoonheid vanbinnen en vanbuiten

Nog maar 35 uur en 20 minuten te gaan voor de kortingsactie verloopt! Grijp je kans nu nog om 50% te besparen op mijn holistisch e-boek Leven zonder acne, de ultieme handleiding om acne voorgoed te genezen. Daarna is het terug een jaar wachten voor ik opnieuw korting geef. Wacht daar niet op, want in dat jaar kan je al heel veel vooruitgang hebben geboekt en misschien zelfs al terug een gave huid hebben!

Voor wie de vorige keer gemist heeft wat het inhoudt, deel ik het hieronder in het kort opnieuw. Op de salespage staat een uitgebreidere uitleg inclusief al heel wat praktische tips en inzichten uit mijn boek die je nú al kan inzetten. Gewoon omdat het kan en het mijn verjaardag is morgen. Cadeautjes tijd dus, maar dan van mij naar jullie.

Na 17 jaar eindelijk acnevrij!

Bijna een jaar geleden was ik voor het eerst in 17 jaar weer acnevrij. En het goede nieuws is dat als ik het kan genezen, jij dat ook kan!Dat mijn acne verdwenen was, was geen toeval, niet te wijten aan dat ik er eindelijk was uitgegroeid of dat mijn hormonen op miraculeuze wijze stabiel werden. Nee, het was het resultaat van jaren van opzoekwerk, onderzoek en trial and error. Mijn acne verbeterde wel, maar ging niet volledig weg, tot eind vorig jaar. Toen veranderde ik mijn dieet drastisch, waarvan 1 ding puur experimenteel was. Dat was het laatste duwtje dat ervoor nodig was.

Van blogpagina’s naar boek

Over de jaren heen schreef ik reeds ál mijn ondervindingen op mijn blog. Later goot ik het in een gratis e-boek met zeer veel persoonlijke info erbij. Vorig jaar voegde ik mijn nieuwe inzichten toe na mijn succesvolle aanpassing en begin dit jaar scheidde ik de persoonlijke info van de echt nuttige info.

Leven zonder acne

Die nuttige info goot ik begin dit jaar in een compleet nieuw jasje: *Leven zonder acne*. 124 blz waarvan 71 puur en alleen over ‘Oorzaken’ en ‘Hoe raak je van acne af?’.

Oorzaken en hoe je van acne af geraakt

Ik bespreek hierin álle factoren die acne kunnen veroorzaken (naar mijn huidige uitgebreide kennis) en uiteraard leg ik ook uit hoe je dan praktisch gezien van je acne kan genezen op holistische wijze (lees: geen symptoombestrijding met een magic pill / ingrediënt of met crèmes, daar zijn er al genoeg van op internet en hun werkingen zijn dubieus en werken niet bij iedereen*).*Het gaat erom uit te zoeken wat voor joú werkt en dat kan je pas als je weet wat alle factoren zijn die kunnen meespelen, uit te zoeken welke bij joú acne veroorzaken en hoe je het dan kan aanpakken.

Updates

Het boek kreeg een maand geleden vlak voor deze actie ook een 2e update:

1. De laatste paar maanden kreeg ik nieuwe inzichten die alles wat er al instaat alleen maar bekrachtigen. Maar zelfs zonder die inzichten was het me vorig jaar al gelukt acnevrij te zijn, dus dit zijn gewoon extraatjes.

2. Ik besefte dat ik wel al mijn ervaring met meridianen had toegevoegd vorig jaar, maar niet mijn kennis over de chakra’s. Als je acne bekijkt vanuit de chakra’s, zul je zien dat het alles samenbrengt aangezien chakra’s invloed hebben op het fysieke, mentale, emotionele en energetische.*

*Acne is geen puur fysiek probleem, maar het heeft ook een mentale, emotionele en energetische component. Acne heeft namelijk impact op je mentale en emotionele toestand, maar het is niet uitgesloten dat deze ook een rol spelen in het ontstaan van acne (of het in stand houden ervan). Op energetisch vlak heb je mogelijks blokkades die ervoor zorgen dat je vast blijft zitten in je helingsproces.

Ultieme handleiding

Ik ben ervan overtuigd dat dit boek dé ultieme handleiding is naar acne voorgoed te genezen. En het beste van alles is dat het tegelijkertijd ervoor zorgt dat vele andere zaken van je lichaam helen (want tjah, acne is alleen maar het symptoom van de onderliggende problemen).

50% korting tot 8 december 2020 middernacht

Voor de prijs van het boek moet je het echt niet laten. Nog beter zelfs: als verjaardagsactie krijg je van 8 november t.e.m. 8 december middernacht maar liefst 50% korting op het e-boek!

Ik klink op een gave huid! Klik hier voor de infopagina met de tips en inzichten, of hier om direct naar het product in mijn winkel te gaan.

PS: als je iemand of meerdere mensen kent die hier baat aan kan/kunnen hebben, deel gerust! Hoe meer mensen hiermee geholpen kunnen worden, hoe liever ik het zie. Heel erg bedankt om lotgenoten te informeren over deze kans! Als ik dit jaren geleden zou hebben gekregen, zou ik het met beide handen hebben aangegrepen en er direct mee aan de slag zijn gegaan.

Veel liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.