Luister naar je lichaam om vol-uit te léven

Schoonheid vanbinnen en vanbuiten

Beste volgers, fans, toevallige passanten, dit is een zeer belangrijke boodschap van algemeen nut!

Veel vergelijkingen te maken, maar gelukkig niet bij cruciale info waar het oplossen van acne écht om draait

Iemand heeft de titel van mijn e-boek ‘Leven zonder acne’ zonder schroom overgenomen en heeft zich zwaar geïnspireerd op mijn verhaal en mijn gratis content.

Onwaarschijnlijke beloftes

De claims (beloftes) die er worden gemaken, durf IK zelfs niet te maken met mijn eigen e-boek dat bol staat van de wetenschappelijke bronnen, mijn eigen ervaringen en die van anderen (hun e-boek is verdacht leeg daarvan). Uiteraard ziet hun aanbod er dan 10x beter uit dan dat van mij, maar na aankoop en inzage van het e-boek constateerde ik dat hun inhoud meer dan 10x minder is (ook al is de lengte schijnbaar de helft van die van mij – niet moeilijk als je een groter lettertype gebruikt en handig gebruik maakt van lay-out) en minstens even minder goed is. En dat voor een prijs die zelfs duurder is dan wat ik ervoor vraag!

Hoe ben ik dit te weten gekomen?

Gisterenavond, toen ik wetenschappelijke bronnen zocht voor nieuwe informatie die me ter ore is gekomen voor mijn e-boek ‘Leven zonder acne’, stuitte ik op een andere website die óók een e-boek aanbied met dezelfde insteek en – jawel – met dezelfde titel! Uiteraard ploos ik de hele website af, behalve hun 200+ blogartikelen, en stelde enorm veel vergelijkingen vast. Het is dus heel erg geïnspireerd op wat ik op deze website en in mijn gratis e-boeken heb gezet. Daarnaast kocht ik het e-boek om verder plagiaat te kunnen vaststellen en ik viel van de ene verbazing in de andere. Bij het verder analyseren van de website gingen er naar mijns inziens nog meer rode vlaggen af. Je kan wat ik heb gevonden en geconcludeerd best voor jezelf onderzoek en uitmaken.

Hoe groot is de kans?

Ik heb er reeds een video van gemaakt [die ik nu eraf heb gehaald omdat de persoon in kwestie daarom vroeg] waarin ik de website laat zien en mijn analyse ervan. Want eerlijk, hoe groot is de kans dat er iemand anders net als ik meer dan 8 jaar acne (in mijn geval 17) had, al het mogelijk heeft gedaan in die tijd, incl. therapieën en net als ik geslaagd is in het genezen van de acne (en dan nog wel blijvend!) én daar nog eens een e-boek over heeft geschreven mét exact dezelfde titel? Laten we zeggen: zéér klein.

Boodschap van algemeen nut

Lieve mensen, in deze tijd van ‘do your own research’ kan ik alleen maar hetzelfde advies geven als iemand die op de universiteit ook altijd veel bronnen moest raadplegen en beoordelen. Check altijd eerst de persoon/personen achter een product/dienst alvorens je het koopt of het aanvraagt! Check ook altijd goed de website en de instantie erachter. Worden er bronnen aangehaald? Zijn er voldoende foto’s of andere bewijzen ter staving van wat er wordt gezegd en kloppen die ook?

De reden waarom ik niet zeg dat mijn e-boek ervoor zal zorgen dat je acnevrij zult worden én blijven is veelvuldig:

  1. zelf heb ik ups en downs naargelang ik mijn triggers herintroduceer of achterwege laat
  2. door het te kopen ga je niet plots acnevrij worden
  3. door het te lezen evenmin
  4. door toe te passen wat je eruit leert is de kans wel zeer groot, maar dat hangt natuurlijk ook af van je eigen doorzettingsvermogen, discipline en wil

Ik ga geen claims maken die niet waar zijn. De kans is zeer groot dat je acne vermindert wanneer je de inzichten uit het e-boek in de praktijk brengt, dat is het enige dat ik met zekerheid kan zeggen. Ook al is dat marketinggewijs niet aantrekkelijk genoeg. Want je wil natuurlijk die gouden pil, die quick fix en dat het in 1 keer ook permanent is. Dat wilde ik ook, maar na jaren trial & error heb ik de harde waarheid onder ogen moeten zien: die bestaan gewoonweg niet! Foute en onmogelijke claims maken is zelfs strafbaar!

Wil je het originele e-boek en diepgaande informatie, inzichten en tips? Die niet alleen getest en goedgekeurd zijn door een ervaringsdeskundige, maar die ook nog eens wetenschappelijk onderbouwd zijn mét bronvermeldingen?

Dan raad ik je van harte mijn eigen en enige, echte ‘Leven zonder acne’ e-boek aan. Dat geef ik updates zodra er nieuwe informatie voorbij komt – spoiler alert: deze week komt er dus een nieuwe update! Wie ooit het e-boek heeft gekocht, krijgt deze geüpdatete versies in de mailbox via een persoonlijke mail (zolang het aantal kopers niet teveel wordt, in dat geval zal ik het via een mailverwerkingssysteem gaan doen want ik heb graag nog een leven daarnaast).

Meer info over het e-boek kan je vinden op deze infopagina. Of je kan het via de knop hieronder direct kopen.

Je kan ook de gratis e-boeken aanvragen via de infopagina’s over de verschillende hoofdstukken van zowel ‘Leven met acne’ als ‘Leven zonder acne’. Dan kom je in een funnel terecht waarin ik (niets meer en niets minder) al mijn gratis e-boeken over ‘Leven zonder acne’ met je deel: alle mythen en feiten op een rij, alle kleine tips tegen acne, en de grote infopagina in e-boekvorm. Als je dan nog niet overtuigd bent van het goud dat ik je biedt in ‘Leven zonder acne’, dan weet ik het ook niet meer. Of je wilt je lichaam en je huid helen op holistische manier, of niet. Heel simpel. Jij kiest.

Ik bied je iets aan wat voor iedereen werkt aangezien het rekening houdt met hoe ieders lichaam anders is, het is aan jou om het aan te nemen of het te laten. Ik help je graag verder, maar alleen als je zelf de stap neemt. Ik heb het pad al bewandelt en ben graag je gids, jij zult het zelf nog mogen aflopen. Hoe onaantrekkelijk dat ook moge klinken (want dat betekent dat je iets zult moeten doen en we weten allemaal dat hoe minder moeite iets vergt, hoe gretiger we erop springen, want dat lijkt nu eenmaal beter en aantrekkelijker).

Neem jij de leiding over je eigen lichaam en ga jij je acne onder controle brengen en houden, of laat je je lichaam voor wat het is en laat je je acne jouw leven, eigenwaarde, zelfvertrouwen en uiterlijk bepalen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.