Luister naar je lichaam om vol-uit te léven

Schoonheid vanbinnen en vanbuiten

Lieve acnelotgenoten,

Onlangs kwam me nieuwe, belangrijke informatie ivm acne ter ore via een orthomoleculaire therapeut in opleiding. Uiteraard zocht ik wetenschappelijke artikels op die bewijs leverden van het gegeven. Even een kleine update maken… dacht ik.

Enorme update Leven zonder acne

Het is een enorme update geworden! Omdat ik via die weg op nog zoveel meer informatie stootte + een compleet nieuw inzicht en dat ook allemaal wilde staven met nog meer wetenschappelijke bronnen, heeft het me meer tijd gekost om deze update te maken. Het gaat vooral over vitaminen en mineralen die bijdragen aan een betere huid, waarbij een tekort een verslechtering van acne teweegbrengt, of andersom dat het innemen ervan acne vermindert. Ook over dat sommige combinaties elkaar versterken en andere elkaar net tegenwerken zodat je weet wat je doet.

Daarnaast heb ik nog enkele kleine zaken aangepast, waaronder ook nieuwe info over de oestrogene werking van soja.

Het boek was bij de laatste update 138 blz, nu is het 162 blz lang, incl. wetenschappelijke bronvermeldingen uiteraard.

Koop het nu en vier de eindejaarsfeesten met minder acne

Kortom, het holistische boek is nóg beter geworden! En de prijs blijft hetzelfde: 15 euro incl. btw.* Via onderstaande knop kan je het onmiddellijk kopen en vandaag al aan de slag gaan met stap 1 die je lichaam in helingsmodus brengt. Zonder deze stap is het dweilen met de kraan open, of je gaat wel resultaten boeken, maar veel minder en trager. Koop het nu en je kan tegen de eindejaarsfeesten al heel wat vooruitgang hebben geboekt. Wie weet is je acne tegen dan al verdwenen?

Wil je eerst graag meer info over het boek, incl. al heel wat praktische inzichten? Dan is de pagina ‘Van Leven met acne naar Leven zonder acne‘ voor jou.

Via de pop-up op deze blog kan je ook het gratis e-boek ‘ALLE kleine, simpele tips tegen acne’ downloaden. Deze gaan de oorzaken van je acne niet oplossen, maar ze elimineren wel de extra factoren die bijdragen aan het tot stand brengen en in stand houden of verergeren van je acne.

Zoals gewoonlijk kregen de mensen die het e-boek reeds hebben gekocht deze in een persoonlijk mailtje toegestuurd. Dat is wat ik doe als service. Niemand moet méér betalen puur omdat ik een update heb gemaakt.

Nota

*Een recent voorval en nieuwe feedback hebben me doen nadenken over deze extreem lage prijs. Er zitten ENORM veel informatie en inzichten in, die ook nog eens allemaal wetenschappelijk onderbouwd zijn.

Er staat een ander boek met dezelfde titel op internet waarvan het verkoopsverhaal een samenvatting is van dat van mij, met enkele aanpassingen weliswaar. Hun boek verschilt met mijn boek op de volgende punten:

Als zij vinden dat hun niet zo diepgaande info als dat van mij al 2 euro meer waard is (en dat mensen dat daaraan willen geven) dan is mijn origineel boek ‘Leven zonder acne’ echt 10x meer waard. Maar ik ga geen €170 euro vragen, ook geen €50 of €35.

Ik wil het voor iedereen toegankelijk houden, ik wil namelijk ook mensen die het niet al te breed hebben deze mogelijkheid bieden. Iedereen verdient namelijk een mooie huid en een boost in zelfvertrouwen! Als ik mijn acne van binnenuit kan genezen, telkens opnieuw, dan kan jij dat ook! Het vergt alleen iets meer moeite, doorzettingsvermogen en discipline dan een vitamine A pil nemen (die de gezondheid van je organen in het gedrang brengt). Maar een Leven zonder acne is het dat echt allemaal waard! Hieronder nogmaals de link om het boek te kopen en vandaag al die eerste stap richting een mooie, gave huid te zetten:

Veel liefs,

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.