Luister naar je lichaam om vol-uit te léven

Schoonheid vanbinnen en vanbuiten

Van mijn 11 tot 28 jaar liep ik rond met acne. Ik gebruikte middeltjes uit het Kruidvat, later van de apotheker en nog later door de dermatoloog voorgeschreven zaken. Niets hielp – het was dan ook allemaal symptoombestrijding en dus dweilen met de kraan open – en ik wou geen Roaccutane of gelijkaardige zaken nemen omdat ik mijn lichaam niet van binnen uit kapot wilde maken om er van buiten mooier uit te zien. Het leek er steeds meer op dat ik een van die ‘uitzonderingen’ zou zijn bij wie acne chronisch was en altijd aanwezig zou blijven. Dan moest ik er maar ‘mee leren leven’. Maar zo zit ik niet in elkaar en gelukkig maar, want nu kan ik eindelijk genieten van een acnevrije huid en met mijn kennis en inzichten ook lotgenoten helpen!

Holistisch aanpakken van de oorzaken ipv symptoombestrijding

Sinds 2010 zocht ik alternatieve wegen: bioresonantietherapie, osteopathie en aloë vera om er enkele te noemen. Allemaal brachten ze me dichter bij een acnevrije huid, maar geen van allen waren dé enige oplossing. In elk geval werd het me duidelijk dat acne van binnenuit ontstond en dat er vele factoren in meespelen. Spoiler alert: er is géén gouden pil, quick fix noch one size fits all. Het is net de combinatie geweest van vele zaken (omdat acne 5 hoofdoorzaken heeft die op hun beurt getriggerd worden door onderliggende processen) die me eind 2019 voor het eerst een volledig acnevrije huid lieten vieren.

Nieuwe update e-boek Leven zonder acne

Vorige week maakte ik een nieuwe, enorme update af van mijn holistisch e-boek Leven zonder acne waarin ik al mijn onderzoek, kennis, inzichten en stappen heb gezet. Met dat boek kan jij, net als ik, eindelijk weer een mooie, gave huid krijgen. Dit is wél een soort van one size fits all omdat ik er ALLE mogelijke oorzaken van acne in heb gezet. Het is aan jou om via het 11-stappenplan te ontdekken welke oorzaken bij jouw spelen en deze aan te pakken.

Verjaardagsactie!

Je hebt trouwens geluk! Van vandaag tot 8 december 2021 middernacht kan je mijn e-boek zelfs met 30% korting kopen. Ik word namelijk 30 op 8 december, een nieuwe tram, een nieuw hoofdstuk in mijn leven, dus trakteer ik met een mooie korting met hetzelfde getal. Dat zijn 2 weken lang waarin je info op mijn blog kan lezen over mijn boek, mijn verhaal en resultaten, mij kunt fact-checken en dergelijke meer.

Je kan in die 2 weken een (of alle 4) van mijn gratis e-boeken downloaden en doornemen:

Als je 1 van de 4 aanvraagt, krijg je de andere ook (‘Leven met acne’ alleen indien je die hebt gevraagd). Dus je vraagt best maar 1 van bovenstaande aan, anders krijg je alles dubbel of driedubbel. Ik heb geen nieuwsbrief (echt geen tijd en inspiratie voor, heb echt beters te doen dan spam te sturen!) dus je krijgt alleen de e-boeken en een uitnodiging om Leven zonder acne te kopen. Wil je de andere gratis e-boeken niet krijgen na ontvangst van het eerste? Schrijf je dan gewoon terug uit onderaan de mail. Zo simpel kan het zijn.

Je kan 2 dus weken lezen en nadenken over een kleine investering van €10,5 incl. btw, na 8 december 2021 middernacht is de korting ook echt weg en is het terug €15 incl. btw. Geen uitzonderingen, 2 weken is ruim genoeg de tijd om je te informeren en de knoop door te hakken. Via de knop hieronder kom je direct bij het e-boek in de webshop terecht:

Foto’s uit de ‘oude’ doos

Bij het updaten van het boek zocht ik opnieuw foto’s, oudere en recentere, om te laten zien dat ik wel degelijk acne heb gehad en dat ik mijn acne ook écht heb genezen van binnen uit. Dat kan je trouwens ook zien op mijn infopagina over het boek, genaamd ‘Van Leven met acne naar Leven zonder acne‘. Ik stootte toen op enkele foto’s die ik nog

Het viel me opeens op hoezeer mijn acne verbeterd was midden 2019 en dat op zo’n korte tijd! Die wilde ik je daarom niet langer onthouden:

Begin 2019

Midden 2019

Eind 2019

Eind 2020 / begin 2021 (oudejaar / nieuwjaar)

Meest recente situatie (14 november 2021)

Acne-evolutie vóór 2019

Dat was het voor nu. Hopelijk is de evolutie zeer duidelijk 🙂 Op mijn blog kan je nog meer evoluties zien. Als je in de zoekbalk ‘blokjes’ intikt, krijg je de blogposts te zien over de evolutie van mijn blokjes, dus ook van mijn huid tegelijkertijd (zoals je hierboven al deels kunt zien).

Hieronder is nogmaals de link naar het e-boek ‘Leven zonder acne’ waarmee jij dezelfde resultaten kan bereiken als ik:

Veel liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.