Luister naar je lichaam om vol-uit te léven

Schoonheid vanbinnen en vanbuiten

Dit jaar vierde ik mijn 3e verjaardag en Kerstmis zonder acne! Telkens opnieuw lukt het me om weer acnevrij te worden na guilty pleasure uitspattingen die mijn acne doen terugkeren. Mijn verhaal kan jouw verhaal worden. Maar dan zonder 17 jaar erover te doen, noch 10 jaar aan opzoekwerk om gericht aan de slag te kunnen gaan.

Hoe ik jou kan helpen en jij mij

Dankzij mijn e-boek ‘Leven zonder acne’, kan je in een fractie van de tijd die ik erover heb gedaan je acne verminderen tot zelfs helemaal wegkrijgen. Het bevat een praktisch 11-stappenplan dat je acne op een holistische manier aanpakt. Holistisch = lichamelijk, mentaal, emotioneel en energetisch.

Samen kom je verder dan in je eentje

Krijg je graag begeleiding om de stappen echt te zetten, dan kan je me contacteren om als 1 van de 10 personen mee te doen met de bètaversie van mijn live, online begeleidingsprogramma. Voor een veel lagere prijs natuurlijk, in ruil voor feedback tijdens en na de begeleiding + een review. Je krijgt levenslang toegang en krijgt ook toegang tot elke latere uitbreiding van het programma (e-boeken, bijlages, documentatie, video’s, webinars, Q&A’s enz). Er komt ook een privé Facebookgroep bij waarin we een hele community gaan creëren vol tips, inzichten, Q&A’s, … en waarbij je direct contact met mij kunt hebben. Contacteer me dan indien dit je aanspreekt.

Jij kan mij ook helpen, daarmee kan ik jou beter helpen: voor praktische zaken ivm het programma maakte ik een mini-enquête van 10 multiple choice vraagjes. Het duurt maximaal 3 minuutjes om het in te vullen en deze kleine tijdsinvestering kan jouw leven veranderen.

Hoe ik mijn acne heb genezen, in vogelvlucht

In de video geef ik een kort overzicht van het pad dat ik heb bewandeld om mijn acne te genezen – ik geef zelfs al heel veel andere inzichten mee die je al op weg kunnen helpen zónder dat je mijn e-boek hebt gekocht 😮 oeps… of toch niet? Je weet namelijk nog niet hoe je al die dingen dan het beste aanpakt, wat de 1e stap is die al het andere in een stroomversnelling brengt, nog veel meer andere zaken die mee bijdragen aan het totaalplaatje enz.

Wat ik kan, kan jij ook!

17 jaar na de 1e puist en 10 jaar nadat ik doorhad dat er alleen symptomen werden bestreden in het ‘reguliere circuit’ en dat ik de oorzaken hoorde te ontdekken en aan te pakken vierde ik mijn 1e acnevrije verjaardag en eindejaarsfeesten. Ondertussen zit ik aan de 3e op een rij. En ik blijf het zeggen: wat ik kan, kan jij ook. Daarom schreef ik mijn e-boek ‘Leven zonder acne’ om jou dezelfde kennis, inzichten en tools te geven (oa 11-stappenplan) om hetzelfde te bereiken.

Luister naar en ondersteun je lichaam

Hierbij wil ik je dus hoop geven: ik kan je garanderen dat het absoluut mogelijk is om je (chronische) acne te genezen zonder symptoombestrijdende middeltjes, zonder uitdrogende crèmes, zonder antibiotica, zonder Roaccutane en dergelijke meer. Je kan je acne helen door je lichaam te ondersteunen (helen). Want, je lichaam geeft met acne namelijk aan dat er iets niet goed gaat. Wil en durf je daar naar luisteren en daarnaar handelen? Dan zul je zien dat je acne net als die van mij zal verminderen tot zelfs verdwijnen.

Breng je hele systeem in balans met de ‘Leven zonder acne’ methode die ik heb samengesteld vanuit mijn 10 jaar aan onderzoek, geëxperimenteer en mijn ervaringen dat ik elke keer weer mijn huid acnevrij kreeg na guilty pleasure uitspattingen. Met ‘hele systeem’ bedoel ik het holistische perspectief van ‘lichamelijk, mentaal, emotioneel en energetisch’.

Deze vier vormen 1 geheel en hebben invloed op elkaar. Werk je maar aan 1 van de 4 zul je wel vooruitgang boeken, maar trager en niet volledig. Werk je aan alle 4, komt je hele systeem in balans en dan kan je huid niet anders doen dan volgen.

2 van de 3 belangrijkste factoren

En zelfs als je niet eens alle mogelijke oorzaken (en welke bij jou kunnen spelen) weet, zijn er 2 zaken die je tegelijkertijd kan doen en het effect van de ‘triggers’ zal zo goed als geëlimineerd worden. Welke 2 dat zijn, zeg ik in deze video. Dus alleen wie lang genoeg kijkt zal het te weten komen. Het enige probleem is dat die twee zaken zo goed als onmogelijk zijn om dagelijks toe te passen, dus zul je alsnog best al jouw puzzelstukjes mogen ontdekken en aanpakken op holistische manier.

Begin vandaag al

Wil jij graag binnen 1 jaar je acne hebben verminderd tot zelfs hebben genezen van binnenuit? Wil je graag je zelfvertrouwen terugkrijgen en iedereen verrassen bij de eindejaarsfeesten? Begin dan vandaag al met stap 1 die je lichaam in helingmodus brengt en alle andere stappen efficiënter maakt.

Veel liefs,

Mijn handtekening

BELANGRIJKE NOTA: de zaken die ik in de video aanhaal waar MIJN acne van terugkomt, zijn niet per se ook zaken waar JOUW acne door ontstaat, in stand wordt gehouden of verergert! Via mijn e-boek ‘Leven zonder acne’ kom je alle mogelijke oorzaken te weten waarbij je die van jou kunt ontdekken. Met mijn methode kom je dat te weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.